Creatieve coaching

Op de website www.cococoaching.be vind je nog meer info.

Voor de coaching werken we samen met De Thuisweg, praktijk voor psychiatrie,psychotherapie en persoonlijke ontwikkeling:  www.dethuisweg.be  en met Mindwellness , lifecoach/begeleider rouw en verlies: www.mindwellness.be 

 

Soms kom je op een punt dat je de richting even kwijt bent . Je wordt overspoelt met emoties en je weet er geen blijf mee.

In je directe buitenwereld uit zich dat vaak in een conflict, met jezelf of met anderen. 

De oorzaak is vaak te vinden in je  binnenwereld waar onbewuste, negatieve overtuigingen  en verdrongen emoties zich schuil houden.

Van achter de schermen sturen zij je dagelijkse handelingen en dus ook de gevolgen daarvan. 

Het creatief proces  brengt vaak verborgen stukjes aan de oppervalkte, zonder dat je er meteen moet over praten.

 

De sessies doe we voorlopig online. We gaan aan de slag met technieken uit het Improtheater, (song)writing,  beeldende kunst, muziek...

Je hoeft helemaal geen artistieke achtergrond te hebben om aan de sessies deel te nemen. 

 

Wil je een eerste gesprek? 

Mail via de pagina info/reacties of via  marcolenaerts@gmail.com

 

 

Lijflied

Door een lied over jezelf te schrijven, leer je de kern van je ware "zijn" kennen of krijg je inzicht in obstakels in je leven. 

Ofwel schrijf ik, na een gesprekje, een lied over en voor jou. Ofwel ga je zelf (onder begeleiding) aan de slag en ga je zelf je eigen lijflied schrijven.

 

Meditatielied

Mediteren is voor veel mensen niet altijd even simpel. Volgens Marcus werkt aan een reeks van meditatieliedjes die de luisteraar met woord en muziek leiden doorheen het innerlijke zelf. 

De meditatieliedjes zijn een combinatie van gesproken en gezongen tekst en kunnen best met hoofdtelefoon worden beluisterd. 

 

meditatie: als het (l)even iets te groot is...